Top
SLIMdiet groeit snel. Ons jasje is bijna te klein! Daarom zijn we op zoek naar een

Fulltime commerciële binnendienst-topper


Wat is SLIMdiet?

SLIMdiet is een toonaangevend, onderscheidend en vernieuwend merk in de dieetbranche. Het is onze missie om mensen een zo eenvoudig mogelijk programma te bieden, zonder haken en ogen, zonder addertjes onder het gras. Gewoon simpel, helder en to the point. Want waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Met deze afslankformule helpen wij een frisse en jonge doelgroep blijvend van hun overgewicht, zodat zij weer trots zijn op hun lichaam. We bieden het SLIMdiet-programma aan via sportscholen, dieetpraktijken en health centers. Zo houden we het zo laagdrempelig en leuk mogelijk om mee te doen. Want wij geloven dat diëten alleen werkt als het past in je leven.

Wat doe je?

De lekkere gerechten, enthousiaste coaches en frisse uitstraling. Bij SLIMdiet is aller erop gericht om klanten blij te maken en goed te laten voelen over zichzelf. Als commercieel medewerker draag jij daar voor een groot deel aan bij. Dagelijks biedt jij ondersteuning en sta jij in contact met de buitendienst. Want jij bent voor consumenten, klanten en partners het centrale aanspreekpunt. Hebben zij vragen of behoefte aan informatie? Dan sta jij voor ze klaar, via e-mail, telefoon, social media of chat. Met jouw vriendelijkheid, enthousiasme en toegankelijke manier van communiceren, breng je ons merk nóg meer tot leven. Jij neemt je verantwoordelijkheid en zorgt dat gemaakte afspraken nagekomen worden. Jouw dag is geslaagd als klanten blij zijn en je de kwaliteit van de service naar een hoger niveau weet te brengen.

Wie ben je?

Bij ons is niemand perfect. Daarom zoeken we ook niet naar een perfecte collega die aan een ellenlang eisenpakket voldoet. We vinden het veel belangrijker dat je plezier hebt in je werk en dat je in ons team past. Om te zorgen voor een goede match, hebben we een aantal belangrijke eigenschappen voor deze functie op een rij gezet:

✓ Je bent een echte teamplayer. De gehele afdeling binnendienst heeft hetzelfde doel voor ogen: consumenten, klanten en partners (de sportcentra en dieetpraktijken) blij maken.
✓ Je hebt een afgeronde mbo opleiding, en enkele jaren ervaring met klantcontact.
✓ Je schakelt moeiteloos met verschillende doelgroepen. Zowel B2C als B2B.
✓ Je bent commercieel ingesteld en weet twijfels bij onze doelgroepen weg te nemen.
✓ Jouw manier van communiceren is duidelijk, professioneel en enthousiast.
✓ Je denkt graag mee over hoe we onze dienstverlening continu kunnen verbeteren.
✓ Je spreekt en schrijft perfect Nederlands, en Engels is voor jou ook geen probleem.
✓ Je hebt affiniteit met voeding en gezondheid.

Wie zijn wij?

We zijn een relatief jong team, ontzettend gedreven en met de blik vooruit. Samen zetten we ons ervoor in om overgewicht in Nederland terug te dringen. Daar slagen we goed in, want we groeien razendsnel! Overigens hoef je helemaal geen foodie, fitgirl of Mr. Workout te zijn om bij ons te werken. We genieten allemaal van een goed stuk taart en een hartige vrijdagmiddaghap.

Interesse?

Herken jij jezelf in de bovenstaande omschrijving? Vind jij het leuk om het aanspreekpunt te zijn voor ons frisse feel good dieet? En geeft het jou energie om bij te dragen aan een gezondere leefstijl voor onze klanten? Stuur je cv en motivatie dan naar Pascal van Diest.

SLIMdiet FacebookSLIMdiet Facebook