True is actually naturally flawlessly performed (can you anticipate any less coming from VC) and replica watches also alternates in between polished along with cleaned surfaces, to strengthen the form.
Top

Reseller pagina

SLIMdiet / Reseller pagina
meisje_drinken5

'De ultieme combinatie met jouw sportclub,


SLIMdiet is een laagdrempelige en simpele methode die beweging en voeding in de sport- en fitnessbranche samenbrengt. Onze methode berust op vier pijlers, namelijk: een concreet stappenplan, professionele begeleiding van voedingscoaches, een overzichtelijk eHealth-platform en de eiwitrijke en koolhydraatarme maaltijden van SLIMdiet. Lekker overzichtelijk en zo klaar als een klontje.

Voeding en beweging


Wij geloven dat een gezonde leefstijl leuk moet zijn. Voeding en beweging zijn daarin de ultieme combinatie. Daarom zijn onze maaltijden eenvoudig te bereiden en gaan ze perfect samen met workout-schema’s in de sport- en fitnessbranche. Sporters merken daardoor snel resultaat van hun inspanningen, voelen zich goed, krijgen energie en zijn vol zelfvertrouwen.

Een betrouwbaar merk


SLIMdiet is een resultaat van jarenlang onderzoek van een groep diëtisten, fijnproevers, onderzoekers en sportievelingen. We beheren alles in eigen huis – van ontwikkeling tot productie en van distributie tot klantenservice. Dat is de enige manier om controle te houden over onze kwaliteit en onze ambitieuze missie te kunnen waarmaken. Geen wonder dat het werkt!

Waarom sportclubs onder andere met ons werken


  • De methode is simpel en snel te integreren.
  • Geen risico’s, contracten of andere verplichtingen.
  • De ultieme combinatie van voeding en beweging.
  • Kosteloze ondersteuning en support.
  • Een interessant verdienmodel met goede marges.
  • SLIMdiet trekt nieuwe leden naar de sportclub.
  • Elk moment opzegbaar, dus geen gezeur.
  • Leden boeken snel en indrukwekkende resultaten.

SLIMdiet ook in jouw sportclub?


Benieuwd naar ons verhaal of gewoon eens kennismaken?

Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met je op!