Top
SLIMdiet groeit snel. Ons jasje is bijna te klein! Daarom zijn we op zoek naar een

Fulltime commerciële diëtist.


Wat is SLIMdiet?

SLIMdiet is een toonaangevend, onderscheidend en vernieuwend merk in de dieetbranche. Het is onze missie om mensen een zo eenvoudig mogelijk programma te bieden, zonder haken en ogen, zonder addertjes onder het gras. Gewoon simpel, helder en to the point. Want waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Met deze afslankformule helpen wij een frisse en jonge doelgroep blijvend van hun overgewicht, zodat zij weer trots zijn op hun lichaam. We bieden het SLIMdiet-programma aan via sportscholen, dieetpraktijken en health centers. Zo houden we het zo laagdrempelig en leuk mogelijk om mee te doen. Want wij geloven dat diëten alleen werkt als het past in je leven.

Wat doe je?

Bij SLIMdiet staat persoonlijke begeleiding altijd voorop. Het is jouw rol om de unieke SLIMdiet-methode over te brengen op onze resellers, zodat zij onze visie op afvallen goed vertalen naar klanten en ze de allerbeste begeleiding kunnen bieden. Vanuit ons hoofdkantoor in Valkenswaard onderhoud je contact met de sportscholen, dieetpraktijken en health centers, beantwoord je hun vragen en ben je verantwoordelijk voor de training. Kortom, met jouw kennis en communicatieve vaardigheden help jij resellers om te shinen.

Daarnaast sta je ook direct in contact met cliënten, via het innovatieve e-health platform ‘Mijn SLIMdiet’. Jij bent hun aanspreekpunt via telefoon, chat en e-mail. Dat maakt jou de verbindende schakel tussen online en offline, tussen business-to-business en business-to-consumer.

SLIMdiet is een relatief nieuw merk. Dat geeft jou de unieke kans om mee te denken over de methode, over het aanbod van gerecht en innovatieve manieren om doelgroepen te woord te staan. WhatsApp, Snapchat, vloggen, bloggen; alles kan. Durf jij de uitdaging aan?

Wie ben je?

Bij ons is niemand perfect. Dus waarom zoeken naar een perfecte collega die voldoet aan een ellenlang eisenpakket? Onzin! We vinden het bij SLIMdiet veel belangrijker dat je plezier hebt in je werk en dat je in ons team past. Om te zorgen voor een goede match, hebben we een aantal belangrijke eigenschappen voor deze functie op een rij gezet:

✓ Je bent hbo-afgestudeerd in de voeding en diëtiek.
✓ Lange woon-werkreistijden zijn voor niemand leuk. Daarom woon je in de buurt van Valkenswaard.
✓ Je vindt het leuk een merk mee op te bouwen en mee te denken over innovatieve communicatiewijzen.
✓ Je praat net zo makkelijk met de directeur van een sportschool als met een student die SLIMdiet volgt.
✓ Je beheerst de Nederlandse taal vlekkeloos, maar spreekt en schrijft ook een aardig woordje Engels.
✓ Je bent enthousiast en motiverend, en vindt het leuk om mensen te trainen.
✓ Je bent commercieel ingesteld en weet twijfels bij onze doelgroepen weg te nemen.
✓ Je deinst niet terug van een beetje spanning, hectiek en afwisseling.

Wie zijn wij?

We zijn een relatief jong team, ontzettend gedreven en met de blik vooruit. Samen zetten we ons ervoor in om overgewicht in Nederland terug te dringen. Daar slagen we goed in, want we groeien razendsnel! Overigens hoef je helemaal geen foodie, fitgirl of Mr. Workout te zijn om bij ons te werken. Ambitieuze levensgenieters passen ook ontzettend goed in ons team.

Interesse?

Herken jij jezelf in de bovenstaande omschrijving? Vind jij het leuk om het aanspreekpunt te zijn voor ons frisse feel good dieet? En geeft het jou energie om bij te dragen aan een gezondere leefstijl voor onze klanten? Stuur je cv en motivatie dan naar Pascal van Diest.

SLIMdiet FacebookSLIMdiet Facebook