True is actually naturally flawlessly performed (can you anticipate any less coming from VC) and replica watches also alternates in between polished along with cleaned surfaces, to strengthen the form.
Top

Mosselen in pittige tomatensaus

SLIMdiet / Om te smullen  / Mosselen in pittige tomatensaus

Mosselen in pittige tomatensaus

Mosselen met een twist

Vanaf:

✓ Stap 2

Wat heb je nodig voor 4 personen:

✓2 el olijfolie

✓1 ui, gesnipperd

✓1 rode peper, fijngesneden

✓1 teen knoflook, gesnipperd

✓1 takje tijm

✓1 takje oregano, fijngesneden

✓1 laurierblad

✓1 tl cayennepeper

✓200 gram gepelde tomaten uit blik

✓2 dl groente bouillon

✓2 kg verse mosselen in de schelp, schoongemaakt

✓1 el peterselie, fijngehakt

Aan de slag:

✓Doe de olijfolie in de pan en voeg de ui, rode peper en knoflook toe. Laat dit alles goed warm worden, maar zorg ervoor dat de ingrediënten niet bruin worden. Roer gedurende 3 minuten door met een pollepel.

✓Voeg nu de tijm, oregano, laurier, cayennepeper en gepelde tomaten toe en laat alles op laag vuur zo’n 4 minuten zachtjes koken.

✓Breng op smaak met wat zout.

✓Blus het geheel af met de bouillon.

✓Breng de saus opnieuw aan de kook en voeg dan de mosselen toe. Mocht de saus iets te dik zijn, voeg dan wat water toe.

✓Doe het deksel op de pan en schep de mosselen een aantal keer goed om.

✓Voeg na ongeveer 3 minuten de peterselie toe aan de mosselen en schud deze er goed doorheen.

✓Na nog eens 3­4 minuten zijn de mosselen klaar (te zien aan dat de schelpen open zijn gekomen).

✓Serveer de mosselen op een schaal en giet de saus eroverheen.

 

Tip: Ook lekker met courgetti pasta.