True is actually naturally flawlessly performed (can you anticipate any less coming from VC) and replica watches also alternates in between polished along with cleaned surfaces, to strengthen the form.
Top

Gestoomde courgettes met knoflook en oregano

SLIMdiet / Om te smullen  / Gestoomde courgettes met knoflook en oregano

Gestoomde courgettes met knoflook en oregano

Heerlijk zacht gestoomde courgettes

Vanaf:

✓ Stap 1

Wat heb je nodig voor 4 personen:

✓800 gram courgette

✓250 ml groentebouillon

✓4 tenen knoflook, in dunne schijfjes

✓20 gram oregano

✓2 el olijfolie

Aan de slag:

✓Verhit de oven tot 200 graden. Snijd de courgette in blokjes en leg ze in een keramische ovenschaal.

✓Giet de bouillon in een kleine pan en voeg de helft van de plakjes knoflook en de helft van de oregano toe. Breng hem aan de kook. Giet de bouillon over de courgette.

✓Dek de schaal af met aluminiumfolie en zet hem voor 35 minuten in de oven tot de courgettes boterzacht zijn. Laat de courgettes iets afkoelen.

✓Ris de blaadjes van de overgebleven oreganotakjes en gooi de takjes weg. Giet de olijfolie in een kleine koekenpan en zet hem op halfhoog tot hoog vuur. Voeg al de olie heet is de oreganoblaadjes toe en baak ze 1.5 minuut tot ze krokant beginnen te worden. Haal de pan van het vuur en giet de inhoudt in een kleine kom.

✓Schep de courgettes vlak voor u ze gaat serveren uit de warme bouillon in schep ze op een grote schaal. Besprenkel ze met de oregano-olie. Strooi de overgebleven plakjes knoflook erover en dien de courgettes op.