True is actually naturally flawlessly performed (can you anticipate any less coming from VC) and replica watches also alternates in between polished along with cleaned surfaces, to strengthen the form.
Top

Bloemkoolrijst met biefstukpuntjes

SLIMdiet / Om te smullen  / Bloemkoolrijst met biefstukpuntjes

Bloemkoolrijst met biefstukpuntjes

Simpel, smakelijk en boordevol gezonde voedingsstoffen

Vanaf:

✓ Stap 2

Wat heb je nodig voor 4 personen:

✓800 gram bloemkoolrijst

✓400 gram biefstuk

✓1 broccoli

✓6 lente uitjes

✓2 tenen knoflook

✓4 el. sojasaus

✓wok olie

Aan de slag:

✓Snijd de biefstuk in kleine blokjes en meng met de sojasaus.

✓Snijd de roosjes van de broccoli en snij de stronk daarna in kleine blokjes.  Kook de broccoli in ongeveer 8 minuten beetgaar en spoel goed af met ruim koud water, laat uitlekken in een vergiet.

✓Kook de bloemkoolrijst in 2 minuten gaar, giet af en bewaar in de pan met de deksel op de pan.

✓Hak de teentjes knoflook fijn. Verhit 2 el wok olie in een voorverwarmde wok en roerbak de knoflook een minuut op hoog vuur. Schep het vlees uit de marinade en doe in de wok. Kruid het vlees met wat peper en roerbak 2 minuten op hoog vuur tot het aan de buitenkant is dichtgeschroeid.

✓Voeg de lente-uitjes toe aan de wok, roerbak kort tot ze donker beginnen te kleuren. Voeg daarna de uitgelekte broccoli toe en giet de resterende marinade er bij. Roerbak een paar minuten op hoog vuur en doe er aan het eind de stukjes biefstuk bij. Verwarm nog kort tot het vlees goed warm is. Serveer met de bloemkoolrijst.