Top

Ovenschotel met kabeljauw en groenten

SLIMdiet / Om te smullen  / Ovenschotel met kabeljauw en groenten

Ovenschotel met kabeljauw en groenten

Ovenschotel met kabeljauw en groenten

Vanaf:

✓ Stap 2

Wat heb je nodig voor 4 personen:

✓600 g. kabeljauwfilet

✓400 g. snijbonen

✓250 g. cherrytomaten

✓bladpeterselie ( gesnipperd )

✓dille

✓visbouillon

✓olijfolie

✓peper en zout

Aan de slag:

✓Verwarm de oven voor op 220°C.

✓Maak de boontjes schoon en blancheer ze enkele minuten in licht gezouten water. Laat schrikken onder ijskoud water. Spoel de tomaten.

✓Doe de kabeljauwfilets samen met de boontjes en de tomaten in een ovenschaal. Besprenkel met olijfolie en voeg een beetje visbouillon toe. Kruid met dille, peper en zout.

✓Zet 15 tot 20 minuten in de oven, tussendoor een keer controleren of de vis gaar is.

✓Garneer met peterselie en klaar, serveren maar!

 

SLIMdiet FacebookSLIMdiet Facebook