Top

Oosterse aubergine wok

SLIMdiet / Om te smullen  / Oosterse aubergine wok

Oosterse aubergine wok

Vegetarische Oosterse aubergine wok. Vanaf stap 1.

Vanaf:

✓ Stap 1

Wat heb je nodig (2 personen):

✓ 1 aubergine in reepjes gesneden
✓ Scheutje Kikkoman sojasaus (de zoute)
✓ ¼ rode peper (optioneel) kleingesneden
✓ 2 knoflooktenen fijngesneden
✓ 1 lente ui fijngesneden
✓ ½ citroen
✓ 1 eetlepel olijfolie

Aan de slag:

✓ Marineer de aubergine en rode peper (optioneel) in een laagje sojasaus. Laat dit zeker 2 uur intrekken in de koelkast.

✓ Neem een wokpan en verhit hierin wat olijfolie. Wok de aubergine met de knoflook, ¾ van de ui en rode peper totdat deze gaar zijn.

✓ Serveer in een schaal en besprenkel met een paar druppels vers citroensap en garneer met de overige lente ui.

SLIMdiet FacebookSLIMdiet Facebook